Betonvágás, beton fal fúrása

Beton fal, födém, aljzat vágása

A házgyári elemekből húzott épületek utólagos átalakítása, az eredeti építési terv módosítása, sőt, már az építési szakasz alatt is gyakran felmerülhet az igény arra az építtetők részéről, hogy a betonfalba, vasbetonba, födémbe, aljzatba vágatokat, nyílásokat készítsenek, vágjanak: például egy újonnan felszerelendő műanyag ablak okán. A vasbeton fal áttörését, a födémen vagy aljzaton történő áthatolást az elemek konstrukcióját veszélyeztető rezgések elkerülése végett (és a gyorsaság, gazdaságosság miatt) célszerű speciális, gyémánt tartalmú szerszámokkal-gépekkel végezni (gyémántszegmenses vágókötél, gyémánttárcsás betonvágó). >>További részletek: Gyémánt-Optimalizált SEO-szakember tanácsadás: Google-helyezésjavítás

Falfúrás - beton és más falak átfúrása

A már meglévő falon igen gyakran vezetéket, csövet, huzalokat kell átvezetni. Ezért sokszor szükséges még olyan kulcsrakész épületben, lakásban is betonmunkát végezni, ahol a sok szeméttel járó falvésés már nem jöhet szóba. Ha a lehető legkevesebb káros mellékhatással kell elvégezni a falfúrást, akkor jó megoldás az állványos gyémántszegmenses fúrógép használata, amely lehetővé teszi a legmakacsabb vasbeton falakon kívül a kő- vagy téglafalak gyors és tiszta átfúrását. >>További részletek: Fúrógéppel kézi és gépi falfúrás Budapesten és Pest megyében - BetonvágásBetonfúrás: vasbeton fal, aljzat, födém átfúrása 

Gyakran felmerül annak szükségessége, hogy a már kész épületben gépészeti, elektromos, kommunikációs vagy vízvezető csöveknek és vezetékeknek új nyomvonalat alakítsanak ki a beton és vasbeton falakon, födémeken és burkolatokon keresztül. A gyémánttechnológiás betonfúrással elkerülhető a porképződés, nincs felesleges rezgés, a furatok helyét nem befolyásolja a betonban lévő vasalat (armatura) helye. Az állványos fúrógép biztonságos rögzítése után kezdődhet a beton fal fúrás és budapesti bentonvágás.

Falvágás - nyílás vágása beton és más falakban

Az építkezés vagy a használat során átalakítandó épületnél gyakran előfordul, hogy a már meglévő falakba ajtókat, ablakokat, nagy méretű faláttöréseket vagy kisebb nyílásokat kell kialakítani. Ha rendelkezünk a megfelelő szerszámokkal, a feladat nem okoz problémát, legyen bár a fal anyaga vasbeton, sima beton, kinkler (blokk) vagy normál tégla, ytong de a kőfal sem akadály, ha a betonfalvágás szakszerű pesti módon, képzett szakember által történik.


Betonvágás és betonfúrás Budapesten. Szakszerű munka olcsón, tisztán, garanciával. Beton vágásfalvágás, falfúrás korszerű technológiával. Szolgáltatás Budapesten és Pest megye településein - online hirdetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése