Laptop szerviz, szolgáltatás

Laptop alkatrészek szerviz
Laptop szervizben modernizált gép
Javítás és alkatrészcsere: segíthet a szakember


A Budapesten élő számítógép tulajdonosok több okból is, többféle céllal is felkereshetik a profi laptop szervizt. A laptopoknál előforduló hibák javítása mellett a Laptophardware foglalkozik laptopok modernizációjával, alkatrész árusítással és kiegészítők árusításával. Mivel a legtöbb helyben vásárolt alkatrész és kiegészítő elem beszerelése ingyenes és megvárható, ezért teljesen fölösleges és veszélyes is önállóan hozzáfogni a javításhoz és barkácsoláshoz. A szervizben végzett munkákra a szakemberek garanciát vállalnak.

Miért érdemes a laptop szervizt választani?


A nagy forgalmú és jól bejáratott szerviz csak olyan szolgáltatást nyújt, melyhez profi szakembergárdával rendelkezik. A naponta megvizsgált és megjavított több száz laptop a garancia arra, hogy a szakemberek már találkoztak a Te problémáddal is és gyakorlott mozdulatokkal javítják ki.

Apple, Lenovo, Samsung, Asus vagy Dell típusú laptopodat nincs értelme otthoni körülmények között szétszedni, hiszen ez a szolgáltatás már benne van a hardverek árában. Ha otthon szeded szét a laptopot, esetleg a hibátlan alkatrészek is megsérülhetnek, kábelek és csatlakozók szakadhatnak szét, mehetnek tönkre. Előfordulhat, hogy nem a megfelelő típusú alkatrészt rendeled meg a webshopból. A laptophardware szervizben szakemberek diagnosztizálják a laptop hibáját, ők választják ki a szükséges cserealkatrészt és garanciát vállalva beszerelik azt.

Laptop modernizálás a szervizben


A laptop szerviz szolgáltatásként elvégzi laptopod modernizációját, tuningját is. Milyen hardverelemeket lehet modernizálni?

  • Operatív tár (memória). Amennyiben a laptop és az alaplap konstrukciója megengedi, a szabad memória slotba egy új memóriapanel helyezhető vagy a korábban behelyezett memóriapaneleket nagyobbakra lehet cserélni. Ha lehetőség van a memória méretének megkétszerezésére, akkor az 25%-kal jobban növeli a laptop teljesítményét, mintha a processzort cseréltük volna eggyel nagyobbra.
  • Merevlemez. A merevlemez modernizációja többféle módszerrel történhet. Az új generációs laptop SSD meghajtók jelentősen megnövelik a laptop sebességét és teljesítményét, emellett régi merevlemezedet egy külső tárolóba helyezve tovább használhatod adattárolásra. Másik megoldás, ha nagyobb és gyorsabb merevlemezt vásárolsz a laptopodba, bár ez nem olyan hatékony mint az SSD-re való váltás.
  • Akkumulátor modernizációja. Amennyiben a laptop típusa megengedi, nagyobb teljesítményű akkumulátorral jelentősen megnövelhető a laptop autonóm üzemideje.
  • Műanyag alkatrészek és borítások cseréje. Idővel a legmodernebb laptopok műanyag házai is elfáradhatnak. Amennyiben a laptopod még bírja az iramot, a programok megfelelő gyorsaságban és teljesítménnyel futnak rajta, csak a kinézete robbant le kissé, úgy a laptop szervizben megtalálják számodra a szükséges műanyag csere alkatrészeket és borításokat, ezek cseréje után szinte vadonatújnak néz majd ki a mobil számítógéped.
  • Billentyűzet. A laptop billentyűzet szokta leginkább megsínyleni az aktív használatot. Beragadó és lekopott vagy elveszett billentyűk okoznak bosszúságot. A laptop szervizben új matricákat ragaszthatnak a billentyűkre vagy akár az egész billentyűzetet kicserélhetik egy vadonatújra. Te döntesz.


Laptop szerviz, notebook javítás - szolgáltatás Budapest legjobb boltjában, ahol hardver alkatrészeket is vásárolhatsz. Laptop szerviz Budapest legjobb szolgáltatást nyújtó hardware szaküzlete notebook kijelző cserével és laptop modernizációval is foglalkozik, - CPU, HDD, SSD, LCD monitor -a két éves garancia mellett a legtöbb esetben ingyenesen ki is szállítják az elkészült gépeket, ha nincs mód az azonnali, megvárható hibajavításra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése