Laptop szerviz, szolgáltatás

Laptop alkatrészek szerviz
Laptop szervizben modernizált gép
Javítás és alkatrészcsere: segíthet a szakember


A Budapesten élő számítógép tulajdonosok több okból is, többféle céllal is felkereshetik a profi laptop szervizt. A laptopoknál előforduló hibák javítása mellett a Laptophardware foglalkozik laptopok modernizációjával, alkatrész árusítással és kiegészítők árusításával. Mivel a legtöbb helyben vásárolt alkatrész és kiegészítő elem beszerelése ingyenes és megvárható, ezért teljesen fölösleges és veszélyes is önállóan hozzáfogni a javításhoz és barkácsoláshoz. A szervizben végzett munkákra a szakemberek garanciát vállalnak.

Miért érdemes a laptop szervizt választani?


A nagy forgalmú és jól bejáratott szerviz csak olyan szolgáltatást nyújt, melyhez profi szakembergárdával rendelkezik. A naponta megvizsgált és megjavított több száz laptop a garancia arra, hogy a szakemberek már találkoztak a Te problémáddal is és gyakorlott mozdulatokkal javítják ki.

Apple, Lenovo, Samsung, Asus vagy Dell típusú laptopodat nincs értelme otthoni körülmények között szétszedni, hiszen ez a szolgáltatás már benne van a hardverek árában. Ha otthon szeded szét a laptopot, esetleg a hibátlan alkatrészek is megsérülhetnek, kábelek és csatlakozók szakadhatnak szét, mehetnek tönkre. Előfordulhat, hogy nem a megfelelő típusú alkatrészt rendeled meg a webshopból. A laptophardware szervizben szakemberek diagnosztizálják a laptop hibáját, ők választják ki a szükséges cserealkatrészt és garanciát vállalva beszerelik azt.

Laptop modernizálás a szervizben


A laptop szerviz szolgáltatásként elvégzi laptopod modernizációját, tuningját is. Milyen hardverelemeket lehet modernizálni?

  • Operatív tár (memória). Amennyiben a laptop és az alaplap konstrukciója megengedi, a szabad memória slotba egy új memóriapanel helyezhető vagy a korábban behelyezett memóriapaneleket nagyobbakra lehet cserélni. Ha lehetőség van a memória méretének megkétszerezésére, akkor az 25%-kal jobban növeli a laptop teljesítményét, mintha a processzort cseréltük volna eggyel nagyobbra.
  • Merevlemez. A merevlemez modernizációja többféle módszerrel történhet. Az új generációs SSD meghajtók jelentősen megnövelik a laptop sebességét és teljesítményét, emellett régi merevlemezedet egy külső tárolóba helyezve tovább használhatod adattárolásra. Másik megoldás, ha nagyobb és gyorsabb merevlemezt vásárolsz a laptopodba, bár ez nem olyan hatékony mint az SSD-re való váltás.
  • Akkumulátor modernizációja. Amennyiben a laptop típusa megengedi, nagyobb teljesítményű akkumulátorral jelentősen megnövelhető a laptop autonóm üzemideje.
  • Műanyag alkatrészek és borítások cseréje. Idővel a legmodernebb laptopok műanyag házai is elfáradhatnak. Amennyiben a laptopod még bírja az iramot, a programok megfelelő gyorsaságban és teljesítménnyel futnak rajta, csak a kinézete robbant le kissé, úgy a laptop szervizben megtalálják számodra a szükséges műanyag csere alkatrészeket és borításokat, ezek cseréje után szinte vadonatújnak néz majd ki a mobil számítógéped.
  • Billentyűzet. A laptop billentyűzet szokta leginkább megsínyleni az aktív használatot. Beragadó és lekopott vagy elveszett billentyűk okoznak bosszúságot. A laptop szervizben új matricákat ragaszthatnak a billentyűkre vagy akár az egész billentyűzetet kicserélhetik egy vadonatújra. Te döntesz.


Laptop szerviz, szolgáltatás Budapest legjobb boltjában, ahol hardver alkatrészeket is vásárolhatsz. Laptop szerviz Budapest legjobb szolgáltatást nyújtó hardware szaküzlete kijelző cserével és laptop modernizációval is foglalkozik, a két éves garancia mellett a legtöbb esetben ingyenesen ki is szállítják az elkészült gépeket, ha nincs mód az azonnali, megvárható hibajavításra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése