2021-05-26

Három nyaklánc, amely remekül öltöztet

Nyakláncok

Az idei év nyaklánc divata az ízléses, mégis visszafogott vonalat követi. 2021-ben előtérbe kerülnek a geometrikus formák, az egyszerű minták, de visszatér pár olyan klasszikus darab is, amelyeket még az 1980-as években ismertünk meg. De léteznek nyakláncok, amik öltöztetnek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Nyakláncok, amik öltöztetnek

Manapság számos olyan ékszert kaphatunk, amelyek sokat dobnak egy-egy szetten. Nem könnyű azonban kiválasztani a tökéletes darabot.

Y nyakláncok

Az Y nyakláncok, amik öltöztetnek, különleges formavilágukkal segítenek az adott ruhadarabokon. Ezek bármilyen szettet könnyedén feldobhatnak. Nagyon jól passzolnak egy mélyebb kivágású felsőhöz, amelyek kiemelik a dekoltázst. A többsoros verziók pedig inkább a modern stílust képviselik, a medálos változatok pedig csodálatos megjelenést kölcsönöznek a viselőjük számára. Egy plusz tipp: ha nemesacélból készült ékszert vásárlunk, amely tartós és nem utolsó sorban antiallergén, akkor biztosak lehetünk benne, hogy egy tartós darabra teszünk szert.

Charmok

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a charmok, amelyeket főleg a fiatalok viselnek előszeretettel. Az ezzel díszített nyakláncok és karkötők esetében legnépszerűbbek a szív, a geometrikus és a csillag alakú formák egyaránt. Persze szóba jöhetnek a földgömb alakzatú, illetve természetesen a spirituális jelentéssel bíró darabok is. Ilyen például a hamza szimbólum és a mandala, amelyek különleges jelképnek számítanak. A vékonyabb ékszereket általában egy, esetleg pár darab minimál stílusú charmmal látnak el, amelyek bármely öltözékhez remekül passzolnak.

XXL láncszemes ékszerek

Az XXL trend egy kimondottan feltűnő stílus, amelyet a méretes nyakláncok kedvelőinek terveztek meg. A széles és vastag láncszemekből gyártott ékszerek még most is divatosnak számítanak. Anyagukat tekintve főként fémből készült darabokat vásárolhatunk, amelyekben főként az arany és az ezüst szín a domináns, ám a hangsúly főként a méreten van. Az aranyból gyártott nyakékek rendkívül exkluzívak és kecsesek lehetnek. Mivel hatalmas a választékuk, így bármely hölgy könnyedén találhat egy új kedvenc darabot. Ezek mindegyike képes kihangsúlyozni a természetesen szépséget, így bátran viselhetjük azokat. Persze szükség esetén kiegészíthetjük valamilyen egyéb ékszerrel is, de már önmagukban is sokat dobnak majd az öltözéken. A legfőbb, hogy az egyes részek ugyanabból a fémből készüljenek. A nyakláncnak és a többi kiegészítőnek egységet kell alkotniuk ahhoz, hogy kiegészítsék egymást.

Összegezve

Ismered a 2021-es ékszert trendeket? Keresed azokat a nyakláncokat, amik öltöztetnek? Akkor reméljük, hogy ezzel a cikkel segítettünk egy keveset. Idén szóba jöhetnek az XXL változatok, a charmok és persze az Y ékszerek egyaránt. Ezek mindegyike sokat dobhat akár egy unalmas trenden is. Persze érdemes jól megválogatni, hogy mit is viselünk, hiszen egyes darabok rendkívül feltűnőek is lehetnek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése